(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Křehký kuřecí řízek

Potřebné ingredience
4 kuřecí řízky,tatarská omáčka v krabičce,1 vejce,5 str.česneku,strouhanka,olej na smažení
Postup přípravy
Kuřecí řízky rozkrojíme na polovinu/již je neklepu/,posolíme a na noc je naložíme do misky v které jsme rozmíchali tatarskou omáčku s vejcem a utřeným česnekem.Druhý den /nebo po několika hodinách/ řízky vyndáme a obalíme ve strouhance-smažíme v rozpáleném oleji.Nejlépe chutnají s bramborovou kaší ale taky s americkými bramborami nebo jen vařeným bramborem.Jsou opravdu křehoučké.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lucikanass
(upraveno)
1. 4. 2015, 20:53

nahlásit

yMegan
(upraveno)
11. 9. 2010, 10:16







nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
14. 9. 2010, 7:57
@yMegan



nahlásit
jarka1477
(upraveno)
21. 4. 2010, 10:43





nahlásit

Vlasta33
(upraveno)
21. 4. 2010, 7:42




nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
21. 4. 2010, 8:43
@Vlasta33
Děkuji

nahlásit

lumka
(upraveno)
20. 4. 2010, 20:05
Já to dělám taky,ale s jogurtem nebo i podmáslí,je to dietnější a taky je to křehké


nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
21. 4. 2010, 8:45
@lumka
Také občas nakládám do jogurtu-ale tentokrát jsem vyzkoušela po novu do tatarské a řízečky dostanou i trošku jinou chuť.

nahlásit